. Pitakonan
page_banner

Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Bisa ngatur remot kontrol dening OEM ODM?

A: Mesthi sampeyan bisa!OEM & ODM are welcome!Bisa disesuaikan logo, werna, pola, printing, desain packaging lan gaya etc miturut requirement.

P: Apa kita kudu nggawe pesenan sampel dhisik?Apa kita bisa njaluk sampel gratis?Lan carane?

A: urutan Sample pisanan welcome!1-5 pcs sampel gratis bisa diwenehake gumantung saka stok materi yen ora perlu mbukak cetakan anyar.Sampel liyane pls rembugan karo kita babagan biaya sampel yen perlu.Pengiriman barang bakal ana ing sisih sampeyan yen alamat terminal metu saka Shenzhen City, China.

P: Apa kita kudu mbayar biaya cetakan?

A: Biasane yen mbukak cetakan anyar kudu biaya ngecor.Kanggo mbayar ing sisih sampeyan utawa ing sisih perusahaan kita gumantung saka jumlah pesenan lan persetujuan kita babagan syarat pesenan ing antarane rong pihak.Kita kudu negosiasi kasus iki kanthi kasus.

P: Apa syarat dagang sampeyan?

A: Incoterms: kita bisa nawakake EXW, FOB, syarat-syarat kanggo kutipan rega unit minangka panyuwunan sampeyan.

Q: Apa aku kudu supaya miturut MOQ?

A: Nggih.Kita kudu njaluk MOQ saka 1000-3000pcs gumantung model lan fungsi request.Biasane MOQ yaiku 1000pcs / item kanggo model biasa.Yen pesenan sampeyan kurang saka 1000 pcs, rega bakal luwih larang.

P: Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

A: Sampeyan bisa nggawe pembayaran kanggo akun bank kita, Kita nampa T / T, Western Union lan ing.30% simpenan ing advance, 70% imbangan sadurunge pangiriman.

P: Sertifikasi apa sing duwe remot kontrol sampeyan?

A: Kita wis entuk sertifikasi FCC, CE, ROHS, ISO, lsp. Kita uga bisa nyedhiyakake paling akeh dokumentasi kanggo sampeyan yen sampeyan butuh.

P: Apa wektu timbal rata-rata?

A: Kanggo conto, wektu timbal kira-kira 7-15 dina.Wektu pangiriman tartamtu ditemtokake miturut syarat nyata.Kanggo produksi massal, wektu timbal yaiku 20-30 dina sawise nampa pembayaran simpenan.Wektu timbal dadi efektif nalika (1) wis nampa simpenan sampeyan, lan (2) duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan.Yen wektu timbal kita ora cocog karo tenggat wektu sampeyan, bukak syarat sampeyan karo adol sampeyan.Ing kabeh kasus kita bakal nyoba kanggo nampung kabutuhan.Ing sawetara kasus, kita bisa nindakake.

P: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

A: Nggih.Doty menehi garansi rong taun wiwit tanggal tuku.Yen piranti remot kontrol sampeyan duwe masalah sajrone wektu garansi, hubungi kita kanthi foto lan nomer pesenan.

P: Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

A: Ya, kita tansah nggunakake kemasan ekspor kualitas dhuwur.paket standar kita tas PE lan kothak karton.Kemasan khusus lan syarat packing non-standar bisa uga dikenani biaya tambahan.

Q: Kepiye babagan biaya pengiriman?

A: Biaya pengiriman gumantung saka cara sampeyan milih kanggo entuk barang.Express biasane cara paling cepet nanging uga paling larang.Kanthi angkutan laut minangka solusi sing paling apik kanggo jumlah gedhe.Tarif pengiriman sing tepat mung bisa diwenehake yen kita ngerti rincian jumlah, bobot lan cara.Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?