. Babagan awake dhewe
page_banner

Babagan awake dhewe

Sapa Kita

Dongguan Doty Optoelektronik Co., Ltd. wis spesialisasi ing manufaktur remot kontrol wiwit 2009. Tujuane yaiku nyedhiyakake produk sing cocog karo panjaluk individu lan perusahaan sing nggunakake.We Pabrik loro sistem infrared, lan sistem frekuensi radio .. Kita uga nawakake macem-macem standar, semi-custom, lan model khusus.We nggunakke mati enclosures beting karo ing desain omah lan modeling, lan kita uga bisa ngrancang solusi remot kontrol adat kanggo syarat aplikasi tartamtu nggunakake cetakan anyar lan perkakas, PCB anyar, IC adat lan program, kriya adat, werna adat.

Kapabilitas teknik lan desain kita kalebu Pengembangan Perangkat Lunak, Desain ASIC, Desain PCB, Perpustakaan Universal lan Fungsi Pembelajaran, Desain Perkakas Kustom lan Kemasan Kustom.Layanan OEM bakal nyedhiyakake kontrol remot apa wae kanthi jeneng perusahaan lan logo sing ditampilake ing kasus utawa overlay.Lapisan khusus (plat jeneng) kasedhiya kanggo kabeh model.

zhengshu

Listening kanggo pelanggan, kanggo ketemu panjaluk customer "minangka pondasi saka kaslametané lan pangembangan Doty, perusahaan wis peralatan produksi majeng, nambah proses produksi, lan komprehensif ngleksanakake implementasine saka ISO9001: 2008 standar internasional, saka tuku mentahan. bahan menyang pabrik , produksi, packaging lan pengiriman, ing saben link sing testing ketat, prasetya saben produk pabrik kang 100% qualified.Produk kita lulus FCC, CE, RHOS sertifikasi.

DOTY nyedhiyakake solusi remot kontrol ing volume cilik utawa volume dhuwur.Iki njamin sampeyan bisa nggunakake produk kita kanggo desain awal, desain konsep, testing pasar lan banjur nerusake kanggo produksi volume medium utawa dhuwur nggunakake desain remot kontrol ana, utawa desain remot kontrol adat.

Kita wis nggarap lan nyedhiyakake produk kanggo perusahaan ing pirang-pirang segmen industri kalebu Elektronik Konsumen, Elektronik Komputer, Perhotelan, Kedokteran, Pamrentah, aplikasi volume cilik khusus lan liya-liyane.

mitra