PRODUK TOP

Napa PILIH KAMI

Dongguan Doty Optoelectronics Co., Ltd. wis duwe spesialisasi ing manufaktur remot kontrol wiwit 2009. Tujuane yaiku nyedhiyakake produk sing cocog karo panjaluk individu lan perusahaan sing nggunakake. Kita nggawe sistem inframerah, lan sistem frekuensi radio…

PRODUK PANAS

Babagan Perusahaan Kita

Dongguan Doty Optoelectronics Co., Ltd. wis duwe spesialisasi ing manufaktur remot kontrol wiwit 2009. Tujuane yaiku nyedhiyakake produk sing cocog karo panjaluk individu lan perusahaan sing nggunakake. We nggawe sistem inframerah, lan sistem frekuensi radio .. Uga nawakake macem-macem model standar, semi-adat, lan khusus. Kita nggunakake lampiran rak kanthi desain omah lan modelling, lan kita uga bisa ngrancang solusi remot kontrol kustom kanggo syarat aplikasi tartamtu nggunakake cetakan lan perkakas anyar, PCB anyar, IC khusus lan program, kriya khusus, warna kustom.

Warta Saiki

Genggeman utama nggawe tangan luwih marem

Desain kriya sing apik banget nggawe roso tangan sing utama, lan lengkungan ing loro-lorone cocog banget karo telapak tangan. Saben tombol akurat karo sensitivitas 1,2 Newton, sing ngidini sampeyan menet kanthi gampang tanpa kesalahan

Mitra

  • partner-img (1)
  • partner-img (2)
  • partner-img (3)
  • partner-img (4)
  • partner-img (5)
  • partner-img (6)
  • partner-img (7)
  • partner-img (8)
  • partner-img (9)
  • partner-img (10)
  • partner-img (11)
  • partner-img (12)
  • partner-img (13)
  • partner-img (14)
  • partner-img (15)
  • partner-img (16)
  • partner-img (17)
  • partner-img (18)
  • partner-img (19)