page_banner

Remote Keyboard Mini Kab

  • Mouse udara keyboard 2.4G

    Mouse udara keyboard 2.4G

    OEM & ODM:

    Ikon, logo, kode tombol lan werna tansah bisa disesuaikan.
    Fungsi khusus IR utawa RF utawa 2.4G utawa bluetooth…

    Aplikasi kanggo pod musik, speaker, audio, pembersih, pembersih, penggemar baldeless lsp…

  • C120

    C120

    OEM & ODM:

    Ikon, logo, kode tombol lan werna tansah bisa disesuaikan.
    Fungsi khusus IR utawa RF utawa 2.4G utawa bluetooth…

    Aplikasi kanggo pod musik, speaker, audio, pembersih, pembersih, penggemar baldeless lsp…

  • H18

    H18

    OEM & ODM:

    Ikon, logo, kode tombol lan werna tansah bisa disesuaikan.
    Fungsi khusus IR utawa RF utawa 2.4G utawa bluetooth…

    Aplikasi kanggo pod musik, speaker, audio, pembersih, pembersih, penggemar baldeless lsp…

  • T6C

    T6C

    OEM & ODM:

    Ikon, logo, kode tombol lan werna tansah bisa disesuaikan.
    Fungsi khusus IR utawa RF utawa 2.4G utawa bluetooth…

    Aplikasi kanggo pod musik, speaker, audio, pembersih, pembersih, penggemar baldeless lsp…