. ODM & OEM
page_banner

ODM & OEM

Apa milih nindakake OEM / DOM

1d85bd

1. Ngatasi masalah produksi

Kaya kasebut ing titik kapindho, emergence saka pengecoran iku kanggo ngatasi masalah sing sisih account ora duwe produktivitas, lan nyerahke menyang Produsèn kanggo produksi, kang nyuda resiko ing baris produksi lan nyuda biaya manungsa. , sumber daya finansial lan materi.

2.Keluwesan produksi kanggo nyuda biaya sing ora perlu kanggo merek

Perlu dimangerteni manawa produksi pabrikan diprodhuksi miturut syarat pemilik merek, lan ora perlu nandur modal dana, teknologi, bakat, peralatan, lan liya-liyane, sing nyuda biaya investasi merek. pemilik, saéngga ningkatake efisiensi produksi.

3. Nyetak logo ing remot bisa nambah nilai & kauntungan, nggedhekake pangsa pasar karo logo merek.

Jalinan kaya gunung, sisih pengecoran mung ngerti produksi nanging ora dodolan, dene sisih merek asring mung ngerti penjualan nanging ora produksi.Kombinasi saka loro iku efek sing 1 + 1 luwih saka 2, lan sisih account luwih energi kanggo fokus ing promosi merek., nggedhekake saluran dodolan sampeyan

Apa milih Doty

1. Wangsulan cepet.Pitakonan sing gegandhengan karo produk utawa rega bakal dijawab sajrone 12 jam.Perusahaan kasebut nduweni tim R&D sing profesional lan apik banget, sing nduweni proses pangembangan lan tes sing lengkap.

2.Layanan OEM:Help pelanggan kanggo promosi merek,

Kapabilitas teknik lan desain kita kalebu Pengembangan Perangkat Lunak, Desain ASIC, Desain PCB, Perpustakaan Universal lan Fungsi Pembelajaran, Desain Alat Kustom lan Kemasan KustomLan kalebutampilan produk, kayata sablon tombol, logo, werna cangkang, etc.

3.Pangiriman cepet:10-25 days miturut syarat beda.

4.Pengiriman: Adhedhasar panjaluk customer kang kanggo milih istilah shipping paling ekonomi lan Suggest.

kanggo urutan sampel, kapal dening Express;

kanggo pesenan massal, kapal kanthi Air utawa Laut.

Kita duwe kerjasama sing kuat karo DHL, TNT, UPS, FEDEX, EMS.

5.Sawise-Layanan: Kita janji bakal nindakake sing paling apik kanggo ngrampungake kabeh masalah sampeyan.

asdasd3

Carane supaya Doty selaras remot

1, Komunikasi karo sales lan Pilih model remot kontrol favorit.

2, Konfirmasi warna cangkang remot, lambang lan kode fungsi.

3, Nalika kabeh rincian syarat dikonfirmasi, kita bakal nggawe gambar teknik lengkap.

4, Nalika entuk biaya conto, kita bakal miwiti nggawe conto.

5, nalika customer konfirmasi conto bisa uga, banjur mutusaké kanggo nggawe remot kontrol produksi massal.

asdasd4
asdasd5