page_banner

Remote 433Mhz

  • 433 remote kontrol

    433 remote kontrol

    OEM & ODM:

    Ikon, logo, kode tombol lan werna tansah bisa disesuaikan.
    Fungsi khusus IR utawa RF utawa 2.4G utawa bluetooth…

    Aplikasi kanggo pod musik, speaker, audio, pembersih, pembersih, penggemar baldeless lsp…

  • DT-TX15

    DT-TX15

    OEM & ODM:

    Ikon, logo, kode tombol lan werna tansah bisa disesuaikan.
    Fungsi khusus IR utawa RF utawa 2.4G utawa bluetooth…

    Aplikasi kanggo pod musik, speaker, audio, pembersih, pembersih, penggemar baldeless lsp…

  • DT-3K

    DT-3K

    OEM & ODM:

    Ikon, logo, kode tombol lan werna tansah bisa disesuaikan.
    Fungsi khusus IR utawa RF utawa 2.4G utawa bluetooth…

    Aplikasi kanggo pod musik, speaker, audio, pembersih, pembersih, penggemar baldeless lsp…

  • DT-1K

    DT-1K

    OEM & ODM:

    Ikon, logo, kode tombol lan werna tansah bisa disesuaikan.
    Fungsi khusus IR utawa RF utawa 2.4G utawa bluetooth…

    Aplikasi kanggo pod musik, speaker, audio, pembersih, pembersih, penggemar baldeless lsp…