. Hubungi Kita
page_banner

Hubungi Kita

KONTAK KAMI

KONTAK KAMI

Upaya paling apik bisa uga ditindakake kanggo menehi layanan lan produk sing cocog.Kanggo sapa waé sing kasengsem ing perusahaan lan barang, hubungi kita kanthi ngirim email utawa hubungi kita langsung.Supaya ngerti solusi lan organisasi kita.

TELPON

+86-0769-82626967

+86-18038297129

E-MAIL

ALAMAT

No. 90, Desa Xintou, Kutha Tangxia, Dongguan, Guangdong, China (Daratan) 523000

Sambungake karo kita

Kasedhiya jam 9AM nganti jam 6 sore

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita