. Pengontrol setir tombol Media Nirkabel kanggo sepeda motor mobil
page_banner

Pengontrol setir tombol Media Nirkabel kanggo sepeda motor mobil

Pengontrol setir tombol Media Nirkabel kanggo sepeda motor mobil

OEM & ODM:

Ikon, logo, kode tombol lan werna tansah bisa disesuaikan.
Fungsi khusus IR utawa RF utawa 2.4G utawa bluetooth…

Aplikasi kanggo pod musik, speaker, audio, pembersih, pembersih, penggemar baldeless lsp…



Detail Produk

Tag produk

Pambuka

• Jeneng Product: Wireless Media tombol setir controller kanggo mobil motor mancal handlebar BLE remot kontrol

• Model NO.: DT-005

• Aplikasi: stang sepeda motor mobil

• Bahan: Aluminium alloy lan Plastik

• Ukuran produk: 1.4*1.4*0.3 inci

• Bobot net: 0,4 ons

• Keypad NO.: 5

• Powered by: CR2032

• Tegangan standar: DC 3V

• pasukan Key: 120±30g

• Sudut kontrol: 30-45 derajat (munggah, mudhun, kiwa, tengen)

• urip Key: ≥100 ewu kaping

• Tes tiba gratis: 100cm

• Tes lingkungan elektrostatik: ± 15KV

• Suhu sekitar baterei: -10 ℃ ~ 45 ℃

• Tes kelembaban konstan: Kelembapan relatif 40 derajat 90% (12 jam)

• Paket: tas PE, kotak Blister, kotak papaer.

Fitur

bisa remote

• Fitur Khusus: BLE Media remot

• Werna: ireng

• Ukuran produk: diameteripun 36mm, dhuwur8.5mm

• Sistem sing kompatibel: ing Android 4.3 / ing iOS7.0

• Material: Aluminium alloy lan Plastik

• Range Aktif: 40ft

• Baterei: CR2032 (kalebu)

• Item Ukuran:: 1.4*1.4*0.3 inci

• Sistem: IOS piranti apple supporting Ble 4.0 lan mengko./Piranti Android OS 4.0 utawa mengko.

Katrangan

• BLE CONNECTION - Mung masangake tombol kanggo smartphone liwat ble, Ora lunak tambahan dibutuhake.

• KONTROL MEDIA PLAYING – Sampeyan bisa bebas nyetel volume, ngalih, muter, ngaso lagu, tanpa ndemek telpon utawa tablet.

• Aktifake SIRI - Asisten swara Siri, culake tangan lan nyopir kanthi luwih bebas.

• KAMERA REMOTE CONTROL - Kerjane minangka rana remot kanggo njupuk selfie.

• SMART CONNECT - Ora ana operasi sajrone 30 detik sing bakal turu kanthi otomatis, pencet tombol apa wae supaya cepet bali menyang telpon.

Paket Isi

kothak

• BT Steering Wheel BT Remote Control

• Stiker

• manual Inggris

Carane nyambungake

1. Bukak Ble ing smartphone sampeyan (Setup--Ble--Open).

2. Pencet tombol "muter / mandheg" (tombol tengah) ing piranti, nganti lampu biru sing dipimpin sumunar.

3. Slect "Smart Remote" ing dhaftar ble kanggo nyambung.

Cathetan: Tombol ora perlu mati kanthi manual, ora ana operasi sajrone 30 detik sing bakal turu kanthi otomatis, pencet tombol apa wae kanggo bali menyang telpon kanthi cepet.

Sorotan

1, Sampeyan bisa ngontrol musik nalika nyopir.

Remot Bluetooth ngidini sampeyan ngontrol musik ing pucuk driji kanthi mencet siji nalika telpon pinter ora tekan.

2, Kanggo ngapusi media tanpa ndemek telpon pinter.

Sampeyan bisa ngoperasikake tombol tanpa kudu ngganggu mripat saka gunung lan dalan menyang gagang sepeda nggunakake wadhah sing kalebu.

3, Njupuk gambar utawa video.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produkkategori