. Remote kontrol sing bisa diprogram
page_banner

Remote kontrol sing bisa diprogram

Remote kontrol sing bisa diprogram

OEM & ODM:

Ikon, logo, kode tombol lan werna tansah bisa disesuaikan.
Fungsi khusus IR utawa RF utawa 2.4G utawa bluetooth…

Aplikasi kanggo pod musik, speaker, audio, pembersih, pembersih, penggemar baldeless lsp…



Detail Produk

Tag produk

Remot sing bisa diprogram yaiku remot kontrol sing cerdas.Kita uga bisa nyedhiyakake piranti lunak sing cerdas.Ana database sing kuwat banget kanggo umume merek ing pasar.Uga kalebu akeh piranti komunikasi.

Lan ana editor sing bisa digunakake bebarengan karo remot kontrol sing bisa diprogram, saka piranti lunak ing komputer, bisa dadi program, sinau lan ngrekam kode.

Kanggo fungsi sinau, sampeyan bisa nyoba langkah-langkah ing ngisor iki:

1, Bukak piranti lunak.

2, Pilih tombol Sinau Cedhak ing piranti lunak.

3, Pilih remot asli, lan lebokake remot iki ing cedhak editor ing jarak 10mm.

4, Pencet tombol remot kontrol asli sing duwe jeneng sing padha ing piranti lunak kanggo sinau kode lan ngrekam.

5, Piranti lunak bakal ngenali saben kode tombol sawise sinau.

Sawise kabeh kaca wis sinau, simpen file kanthi rute "File> Save to IR files".Lan banjur lan jeneng iku.

6, Banjur sampeyan bisa input file menyang remot programmable kita.

7, Saiki sampeyan bisa nyoba yen remot kontrol bisa uga.

Kanggo fungsi Rekam, sampeyan bisa nyoba langkah-langkah ing ngisor iki:

1, Bukak piranti lunak.

2, Sijine remot iki cedhak editor ing kisaran 10mm.

3, Pencet kabeh tombol remot

4, Banjur simpen file kanthi rute "File> Save to IR files".Banjur jenenge.

5, Yen sampeyan pengin program remot kontrol, sampeyan mung kudu input file menyang remot kontrol.Cepet banget lan trep.

Cara Pemrograman langsung liyane:

Pilih kode saka database piranti lunak kita.

1, Editor nyambung menyang komputer.

2, Sijine remot karo editor ing kisaran 10mm.

3, Bukak piranti lunak, banjur pilih lambang Kapindho ing sisih ndhuwur gambar ing ngisor iki.

4, Banjur pilih merek

5, Banjur sampeyan input kode menyang remot.

6, Priksa manawa remot bisa digunakake kanthi apik.

1027

057-2
057-3
DT057B

2035

2035 (3)
2035
2035 (2)

8820

8820
8820-1
8820-2

9906

9906
9916-3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produkkategori