. Multi-fungsi BLE V5.0 setir remot kontrol puter maneh musik
page_banner

Multi-fungsi BLE V5.0 setir remot kontrol puter maneh musik

Multi-fungsi BLE V5.0 setir remot kontrol puter maneh musik

OEM & ODM:

Ikon, logo, kode tombol lan werna tansah bisa disesuaikan.
Fungsi khusus IR utawa RF utawa 2.4G utawa bluetooth…

Aplikasi kanggo pod musik, speaker, audio, pembersih, pembersih, penggemar baldeless lsp…



Detail Produk

Tag produk

Fitur:

1. Cilik lan apik banget, bisa digawa karo sampeyan;

2. Kontrol ponsel: njawab telpon, nutup telpon, lagu sadurunge, lagu sabanjure, ngaso puter maneh, volume munggah, volume mudhun;

3. Bisa nggunakake kontrol musik mobil, kontrol musik sepeda, kontrol sepeda motor, ski;

4. Produk ora ngenggoni saluran Bluetooth.Sawise telpon seluler dipasangake karo produk, produk Bluetooth liyane (kayata headset Bluetooth, audio Bluetooth, Bluetooth mobil DVD) bisa dipasangake kanggo ngontrol telpon kanggo ngrungokake musik lan njawab lan nutup telpon.Swara liwat produk Bluetooth liyane sing dipasangake Vocalize;

5. Tingkat anti banyu IPX4;

6. Bluetooth 5.0;

7. Kapasitas baterei: 200 mA.

Tombol Bluetooth Hands-free ndadekake kontrol media lan Hands-freenelpon ing ngertips karo pencet siji tombol.Pasang ingtombol kanggo setir utawa dashboard kanggo aman lan trepNgontrol fungsi kasebut sanajan smartphone sampeyan ora bisa digayuh.

Jawab/Tutup, muter/ngaso, maju/mundur, lan atur volumesanajan telpon ana ing kanthong, dompet, dipasang ing tembok,utawa ing papan liya nganti 40 meter!

Kompatibilitas

piranti Apple iOS ndhukung Bluetooth 3.0 lan mengko;

Piranti Android sing ndhukung OS 4.0 utawa luwih anyar.

Panduan Pengguna Tombol Bluetooth Hands-free

Gunakake Gunung klebu kanggo masang Button BT kanggo setir Panjenenganutawa menyang setang mancal, ngijini sampeyan kanggo tetep mripat ing dalan lan tangan ing setir.Sampeyan bisa masang kabel Audio Mikroponmenyang stereo Mobil kanggo ngobrol tanpa tangan.

Bluetooth Hands-free Button User Manual-2

Sambungan Bluetooth

1. Priksa manawa Bluetooth telpon utawa tablet sampeyan "Aktif".

2. Priksa "BT009" ing dhaptar piranti sing dideteksi.

3. Pilih "BT009" lan ngenteni pop munggah menu.

4. Tutul tombol "Pasang" ing menu pop munggah.

Telpon Hands-free

Yen ana telpon mlebu, sampeyan bisa nyambungake telpon utawa tablet menyang stereo mobil nganggo kabel Audio Mikropon, banjur pencet tombol kanggo njawab utawa nutup telpon nalika nyopir.

Nggunakake Fungsi Multimedia

1. Bukak aplikasi audio utawa video asli.

2. Kanggo muter / ngaso.

3. Nyetel volume lan skip trek.

Spesifikasi:

Versi Bluetooth
V 5.0
Wektu Kerja
≥10 dina
Wektu Ngisi daya
≤2 Jam
Jarak operasi
≤10M
Baterei
200mAH
Suhu Kerja
-10-55 ℃
Bobot
17 g
ukuran
3.8*3.8*1.7 cm

Ngatasi masalah:

1. Re-pasangan sawise pedhot

a.Nalika Bluetooth medhot, mung pencet tombol dawa lan Ijo

LED bakal wiwit kedhip. Iki nuduhake sambungan maneh antarane telpon lan Tombol.

2. Ora bisa ngontrol tombol

a.Pencet "muter" kanthi manual ing aplikasi media sing pengin digunakake, banjur coba maneh fungsi tombol.

b. Coba mbusak lan pasangake maneh tombol kasebut, kaya sing kasebut ing ndhuwur.

3. Ora bisa dipasangake

a.Priksa manawa Tombol Bluetooth diuripake ora dicopot.

Aksesoris:

Tombol Bluetooth Hands-free

Stiker 3M braket (tempel sisih putih ing mobil)

Kabel Audio Mikrofon Kab

Kabel Micro USB

Manual pangguna

Tombol Pangguna Bluetooth Hands-free Manual-3

BT009 (1) BT009 (2) BT009 (3) BT009 (4) BT009 (5) BT009 (6) BT009 (7) BT009 (8) BT009 (9) BT009 (10) BT009 (11) BT009 (12) BT009 (13) BT009 (14) BT009 (15) BT009 (16) BT009 (17)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produkkategori