. IR remote kontrol
page_banner

IR remote kontrol

IR remote kontrol

OEM & ODM:

Ikon, logo, kode tombol lan werna tansah bisa disesuaikan.
Fungsi khusus IR utawa RF utawa 2.4G utawa bluetooth…

Aplikasi kanggo pod musik, speaker, audio, pembersih, pembersih, penggemar baldeless lsp…



Detail Produk

Tag produk

Fungsi

1. Cocog kanggo piranti rumah tangga remot kontrol inframerah kode;

2. Bisa mbatalake ngontrol macem-macem peralatan rumah tangga;

3. Nduwe tombol multiplexing learning / kontrol, 5 ~ 10 tombol pilihan piranti, lan 10 ~ 20 tombol kontrol fungsi.Tombol pilihan piranti lan saben tombol kontrol fungsi bebarengan nyadari kontrol piranti;

4. Tombol pilihan piranti lan macem-macem tombol kontrol fungsi bisa digunakake kanggo sinau lan ngontrol fungsi umum saka macem-macem piranti;

5. Biaya murah lan kemampuan anti-gangguan sing kuwat.

Prinsip

Remote controller kasusun saka infrared nampa lan ngirim sirkuit, sirkuit kahanan sinyal, kontrol tengah 8031, program lan memori data, keyboard lan sirkuit indikasi status.

Kontrol remot duwe rong negara: negara sinau lan negara kontrol.Nalika remot kontrol ing negara learning, saben-saben pangguna menet tombol kontrol, sirkuit panrima inframerah wiwit nampa sinyal infra merah external, lan ing wektu sing padha ngowahi iku menyang sinyal electrical, lan banjur ngalami deteksi, mbentuk, amplifikasi, banjur CPU ajeg sampel.Data binar saben titik sampling disimpen ing unit panyimpenan sing ditemtokake kanthi 8 bit minangka unit kanggo kontrol piranti kasebut.Nalika remot kontrol ing negara kontrol, saben pangguna menet tombol kontrol, CPU maca seri data binar saka unit panyimpenan ditetepake, lan output serially (interval wektu antarane bit lan bit padha karo interval wektu. sak sampling ) Kanggo sirkuit nyekeli sinyal, ing wektu sing padha, sirkuit modulasi nindakake modulasi sinyal.Sawise sinyal modulasi digedhekake, dipancarake dening dioda pemancar inframerah, supaya bisa ngerteni kontrol fungsi piranti sing cocog karo tombol kasebut.

Pambuka

• Bahan: ABS, Silikon

• bobot Net: 66-101g

• Keypad NO.:

• Powered by: CR2025 utawa 2 batre AAA (ora klebu)

• Jarak transmisi: 10m

• Tegangan standar: DC 3V

• pasukan Key: 120±30g

• Sudut kontrol: 30-45 derajat (munggah, mudhun, kiwa, tengen)

• urip Key: ≥100 ewu kaping

• Tes tiba gratis: 100cm

• Tes lingkungan elektrostatik: ± 15KV

• Suhu sekitar baterei: -10 ℃ ~ 45 ℃

• Tes kelembapan konstan: 40 derajat asor relatif 90% (12 jam)

• Paket: tas PE, kothak Blister, kothak papaer utawa miturut pelanggan.

• jumlah CTN: 200-300 bêsik / siji karton utawa sing perlu

Fitur

• Desain tombol navigasi khusus

• pesenan OEM lan ODM olèh, Kalebu Warna, Printing, Logo, bahan tombol lan tombol fungsi.

• Cetha Printing lan gampang kanggo nyiyapake lan operate, baterei lithium, nyimpen energi

• Desain modern kanthi penampilan fashion kanthi kualitas dhuwur

• chip kacepetan dhuwur nggawe bayangan luwih cepet

• Nyedhiyani rega paling apik, wektu pangiriman Cepet

• awet, lan werna ora bakal luntur

• MOQ 2000pcs, FOB shenzhen karo US.dolar

1027

1027 (1)
1027 (2)
1027 (4)

1033

DT043B
DT043B-2
DT043B-3

1038

1038
1038-2
1038-3

1045

1045
1045-2
1045-3

1051

DT049
DT049-2
DT049-3

6045

6045
6045-2
6045-3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produkkategori