. IR learning remote control
page_banner

IR learning remote control

IR learning remote control

OEM & ODM:

Ikon, logo, kode tombol lan werna tansah bisa disesuaikan.
Fungsi khusus IR utawa RF utawa 2.4G utawa bluetooth…

Aplikasi kanggo pod musik, speaker, audio, pembersih, pembersih, penggemar baldeless lsp…



Detail Produk

Tag produk

1: Remot kontrol minangka piranti siji, kunci sinau maksimal: 29.

2: Tombol setelan learning diwujudake kanthi mencet tombol "POWER+3" sajrone telung detik.

3: Lampu indikator sajrone sinau ditampilake dening rong lampu LED abang, sing diselehake ing sisih loro tombol daya.

Panduan operasi learning remote control:

1: Remot kontrol minangka piranti siji, kunci sinau maksimal: 29.

2: Tombol setelan learning diwujudake kanthi mencet tombol "POWER+3" sajrone telung detik.

3: Lampu indikator sajrone sinau ditampilake dening rong lampu LED abang, sing diselehake ing sisih loro tombol daya.

4: Carane sinau?

Yen sampeyan kudu sinau, pencet tombol "POWER + 3" suwene 3 detik, lampu sumunar kaping telu banjur mlebu ing kahanan ajeg, tegese sampeyan bisa miwiti sinau.

A: Pencet tombol sing kudu sinau, lan LED wiwit sumunar alon.

B: Arah tabung pemancar saka remot kontrol tv asli ing tabung pemancar saka remot kontrol learning, banjur pencet tombol sinau saka remot kontrol tv.

C: Sawise remot kontrol learning nampa sinyal, LED kelip-kelip kaping telu kanthi cepet lan lumebu cahya anteng, nuduhake yen langkah learning wis sukses.

D: Yen sampeyan kudu nerusake sinau, baleni langkah AC.

E: Nalika metu saka mode sinau, pencet tombol "POWER + 3" kanthi cepet, lan indikator LED bakal mati sawise lampu sumunar kaping telu kanggo nuduhake metu saka negara sinau.

Universal Learning TV Remote Smart Television & Kabel Box Controller-gampang kanggo pangguna

[Bisa sinau paling remot kontrol] Learning universal remot kontrol: remot kontrol iki mung perlu kanggo mbukak liwat setelan prasaja, bisa sinau kanggo akèh-akèhé saka remot kontrol sing wis digunakake.kayata: kothak /TV/STB/DVD /DVB/HIFI/VCR.

[Sampeyan mbutuhake remot kontrol kanggo sinau] Mangga priksa manawa remot kontrol asli ora ilang nalika sampeyan tuku remot kontrol iki.

[Material umur dawa] - Konstruksi plastik ABS sing kuwat.Faktor wangun cilik ndadekake nyaman ing tangan.2 x baterei AAA ora klebu.

1009

1009 (3)
1009 (5)
1009 (4)

2005

2005 (5)
2005 (6)
2005 (4)

2006

QT-2006-2
QT-2006-3
QT-2006

DT-016

DT016
DT016-2
DT016-3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produkkategori