. Bluetooth remot kontrol karo asisten google
page_banner

Bluetooth remot kontrol karo asisten google

Bluetooth remot kontrol karo asisten google

OEM & ODM:

Ikon, logo, kode tombol lan werna tansah bisa disesuaikan.
Fungsi khusus IR utawa RF utawa 2.4G utawa bluetooth…

Aplikasi kanggo pod musik, speaker, audio, pembersih, pembersih, penggemar baldeless lsp…



Detail Produk

Tag produk

daya

A. Nalika remot kontrol disambungake menyang kothak tv biasane, iku langsung mlebu siyaga (turu turu) tanpa operasi.

B. Nalika remot kontrol ora disambungake menyang kothak tv (ora dipasangake utawa metu saka jangkauan komunikasi), bakal mlebu siyaga (turu jero) ing 10 detik tanpa operasi.

C. Ing mode turu, penet sembarang tombol kanggo tangi.

D. Ing mode turu cahya, pencet tombol kanggo tangi lan nanggapi kothak tv ing wektu sing padha.

AAA 1.5V * 2

Fungsi RC

Remot kontrol kalebu 44 tombol lan lampu indikator.Operasi lan instruksi kaya ing ngisor iki:

Statu

Operasin

Status sing gegandhengan karo indikator

Tetembungane

 tanpa rante Pencettombolcepet Lampu abang sumunar 5 kaping  
  Pencetlan terustombol Lampu abang sumunar 5 kaping  
 dirantai Tekan sembarang tombol ing remote,lampu indikatorterusno,cahya bakal mati nalikangeculake Lampu abang tansah urip  
  Fungsi swara ON Lampu indikator tansah urip  
  

pasangan Bluetooth

Pencet tombol pasangans Lampu abang sumunar alon sawise 3s  
   Kasil dipasangake Lampu abang tetep urip nganti 3 detik banjur mati  
  Gagal pasangan Lampu abang sumunar, banjurmetusawise60s wektu entek  

Baterene entek

Nalika voltase baterei saka remot kontrol luwih murah tinimbang syarat dirating (2.4V), pencet sembarangtombol Lampu abang sumunar kanthi cepet sajrone 5 detik  

Operasi pasangan

A Langkah:

pasangan Pencet terus tombol "HOME+BACK", lampu indikator urip sepisan banjur mati, 3 detik banjur lampu indikator sumunar alon, ngenteni dipasangake karo kothak TV
Kasil dipasangake Lampu indikator tansah urip sajrone 3 detik, lan mode pasangan metu, banjur lampu indikator mati
Gagal pasangan Metu saka mode pasangan kanthi otomatis sawise 60 detik
Jeneng piranti sing dipasangake "BT048D-STB"

B. Syarat pasangan:

Nalika remot kontrol kepasang baterei 2 * AAA, penet terus tombol "HOME" + "BACK" ing wektu sing padha kanggo 3 detik, lampu indikator kelip-kelip cepet, banjur culake tombol kanggo ngetik mode pasangan;pasangan sukses, LED mati;Yen pasangan gagal, lan bakal kanthi otomatis metu saka mode pasangan sawise 60 detik, banjur lampu indikator mati.

C.Syarat liyane:

Sawise remot kontrol lan kothak TV kasil ngrampungake pasangan Bluetooth: nalika remot kontrol dipateni,informasi pasangan Bluetooth ora bakal ilang, lan sambungan bisa dibalèkaké kanthi otomatis sawise remot kontrol pedhot.

Wektu sambungan pemulihan otomatis yaiku ≤5S

0O5A0125
Bluetooth remot kontrol karo google assistant-7
Bluetooth remot kontrol karo google assistant-8

Mode turu lan tangi

A. Nalika remot kontrol disambungake menyang kothak tv biasane, iku langsung mlebu siyaga (turu turu) tanpa operasi.

B. Nalika remot kontrol ora disambungake menyang kothak tv (ora dipasangake utawa metu saka jangkauan komunikasi), bakal mlebu siyaga (turu jero) ing 10 detik tanpa operasi.

C. Ing mode turu, penet sembarang tombol kanggo tangi.

D. Ing mode turu cahya, pencet tombol kanggo tangi lan nanggapi kothak tv ing wektu sing padha.

Rincian baterei sithik

A. Nalika Vbat <= 2.4V, remot kontrol ing negara daya kurang;nalika tombol dirilis ing negara kurang daya, lampu indikator kelip-kelip 5 kaping cepet kanggo pituduh;

BBVbat <= 2.2V, remot kontrol mateni MCU, lan iku dilarang kanggo terus nggunakake remot kontrol;

Operasi sinau

Operasi sinau: Langkah-langkah ing ngisor iki nggunakake tombol daya biru saka remot kontrol STB kanggo sinau tombol dayasaka remot kontrol TV minangka conto kanggo ilustrasi fungsi learning saka STB.Langkah-langkah spesifik kaya ing ngisor iki:

1.Pencet tombol Setelan(tombol BISU) saka remot kontrol STB kanggo bab 3 detik banjur culake nganti lampu indikator terus urip.

Tegese remot kontrol STB wis mlebu mode pembelajaran.

2. Pencet tombol "daya" Biru saka set-top box remot kontrol kanggo 1 detik, lampu indikator wiwit kerlip,nuduhake yen remot kontrol kothak set-top bisa nampa sinyal.

3. Selarasake pemancar infra merah saka rong remot kontrol (ing 3cm), banjur pencet tombol daya saka remot kontrol TV kanggo 3 detik.

Yen lampu indikator saka set-top box remot kontrol sumunar 3 kaping cepet lan tetep urip, iku ateges learning sukses.

Yen lampu indikator remot kontrol set-top box ora kelip-kelip ping 3 kanthi cepet, tegese langkah sinau wis gagal.Baleni langkah 2-3

4. Baleni langkah 2-3 kanggo sinau telung tombol liyane.

5. Sawise langkah sinau kasil, penet tombol set (tombol BISU) kanggo nyimpen kode fungsi lan metu saka mode learning.

Lan tombol sinau bisa operate TV biasane.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produkkategori