. 433 remote kontrol
page_banner

433 remote kontrol

433 remote kontrol

OEM & ODM:

Ikon, logo, kode tombol lan werna tansah bisa disesuaikan.
Fungsi khusus IR utawa RF utawa 2.4G utawa bluetooth…

Aplikasi kanggo pod musik, speaker, audio, pembersih, pembersih, penggemar baldeless lsp…



Detail Produk

Tag produk

Remot kontrol kode tetep enem saluran:

Enem-saluran nirkabel cerdas nampa controller output ngalih sinyal kanggo enem relay, kang bisa ngaktifake peralatan kanggo kontrol kanggo entuk rotasi maju lan mbalikke saka motor;utawa ngalih bisa diuripake lan mateni, uga macem-macem prosedur kontrol khusus.Utamane digunakake ing lawang listrik, jendhela, peralatan ngangkat, gateway, elevator, kontrol industri lan industri keamanan lan lapangan liyane.

Spesifikasi Utama:

5007-1

Tegangan kerja: 12 V

Arus kerja statis: ≤6mA

Suhu kerja: -40°C-+80°C

Sensitivitas panampa: ≥-105dBm

Frekuensi kerja: 315MHz, 433MHz

Tegangan Output: AC lan DC bisa dipilih

Output saiki: ≤3A

Wiring diagram:

Wiring diagram

Rincian pasangan:

1. Pencet terus tombol learning ing panel kontrol (panrima) kanggo 5 detik, lampu indikator tansah kanggo ngetik negara learning.

2. Pencet tombol RC kanggo ngirim printah kode fungsi kanggo panrima, lampu indikator kelip-kelip lan metu ing wektu iki, banjur pasangan wis rampung.

Pencet tombol nomer seri sing beda-beda kanggo entuk mode kerja sing beda-beda, njupuk conto remot kontrol anyar minangka conto:

Pencet tombol No.. 1 kanggo mode jog lengkap.Yaiku, kabeh 1-6 relay ana ing kahanan kerja jog.

Pencet tombol No.. 2 kanggo mode interlock lengkap, yaiku, kabeh relay 1-6 ana ing mode ngunci dhewe.

Pencet tombol No. 3 kanggo mode ngunci otomatis.Yaiku, kabeh 1-6 relay ana ing kahanan kerja interlock.

Pencet tombol No.. 4 kanggo 3 jog lan 3 mode self-locking, yaiku, relay 1-3 minangka mode jog, lan relay 4-6 minangka mode ngunci dhewe.

Pencet tombol No.. 5 kanggo 3 ngunci poto lan 3 mode interlock, yaiku, relay 1-3 ana ing mode jog, lan relay 4-6 ana ing mode interlock.

Pencet tombol No.. 6 kanggo 3 ngunci poto lan 3 mode interlocking, yaiku, relay 1-2 ana ing mode jog, lan relay 3-6 ana ing mode interlock.

DT006

DT006B-2
DT006B-3
DT006B-4

DT006B

DT006B-2
DT006B-3
DT006B-4

DT010B

DT010B-2
DT010B-3
DT010B-4

DT015G

DT015G-1
DT015G-2
DT015G-3

DT017F

DT017F-1
DT017F-2
DT017F-3

DT8889

DT8889
DT8889-2
DT8889-3









  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produkkategori