. 2.4G remote kontrol
page_banner

2.4G remote kontrol

2.4G remote kontrol

OEM & ODM:

Ikon, logo, kode tombol lan werna tansah bisa disesuaikan.
Fungsi khusus IR utawa RF utawa 2.4G utawa bluetooth…

Aplikasi kanggo pod musik, speaker, audio, pembersih, pembersih, penggemar baldeless lsp…



Detail Produk

Tag produk

2.4G remot kontrol remot kontrol frekuensi radio banget umum ing pasar.

2.4GHz iku frekuensi umum, watara 2400MHz.

Amarga bandwidth pita frekuensi 2.4GHz luwih akeh tinimbang 72MHz, 40MHz, 35MHz (pita frekuensi 72MHz mung ngemot 50 titik frekuensi, 2.4GHz bisa ngemot 400 titik frekuensi), kemungkinan frekuensi re-frekuensi luwih murah tinimbang frekuensi frekuensi 2.4GHz. remot kontrol frekuensi tradisional.Gelombang elektromagnetik GHz nduweni linearitas sing apik, antena cendhak, lan gampang digunakake, saengga disenengi para penggemar pesawat.Kontrol remot 2.4GHz nduweni akeh titik frekuensi sing bisa digunakake;Kajaba iku, gelombang radio 2.4GHz nduweni kemampuan difraksi sing kuat, lan ora gampang ilang kontrol nalika ana alangan.

2.4G remot kontrol biasane digunakake ing lapangan komunikasi.Iku banget penetrasi alangan~~Amarga iku gelombang cendhak.

DT-013AL nggunakake cangkang aluminium lan chip berkualitas tinggi kanggo ngrampungake fungsi transmisi sinyal 2.4G.

SPESIFIKASI PRODUK

 
Nomer Model DT-013AL  
produk 9-tombol RF remot kontrol karo USB HID panrima  
RF 2.4 GHz ISM band(2.4 GHz ISMPita frekuensi)  
PCB EP0050406 diagram skematis:BK2452_MODUL_V2  
Transmisi > 10 m  
Ukuran 120 x 36 x 9 mm  
Baterei CR2032  
mata uang <10mA  
pasangan Masangake: Kanthi gawan, remot kontrol kudu dipasangake karo panrima USB HID luwih dhisik.Pencet loro tombol iki bebarengan kanggo 3 detik, remot kontrol lumebu ing negara pasangan.  
HID  Kanthi gawan, remot kontrol kudu katon ing host USB Android minangka jeneng piranti keyboard  
ID panggunaan HID Nalika tombol remot kontrol ditekan, transmisi ID panggunaan HID kudu ngetutake tabel spesifikasi ing kaca 2.  
  Desain

 

 

Kabeh tombol kudu ireng karo layar sutra putih.  
Tombol kasebut kudu ditandhani miturut gambar ing lembar spesifikasi.  
Logo: Kontrol remot kudu kalebu LOGO miturut gambar ing lembar spesifikasi.  
Miturut gambar, warna remot kontrol yaiku warna utama paduan aluminium.  
     
     
Lingkungan Panyimpenan & Operasi Produk-20 ℃60 ℃

 

Suhu sekitar    
Kelembapan relatif45%75% RH 86106Kpa
Tekanan atmosfer Cahya alam utawa lampu neon 200±50LX  
Cahya lingkungan (nggunakake)    
Bahan Produk & Gaya Warnaalumunium

 

bahan cangkang    
Bahan plastikABS/---■putih□ireng ABS
Bahan kancing FR4  
bahan PCB Transmisi:BK2452Panrima: BK2451  
Chip 2.4G  
Remote kontrol pemancar Kaca sabanjuré  
Tabel kode pemancar remote Kaca sabanjuré  
Desain tampilan produk 9.8*35.8*120.6  
Ukuran produk 39g  
bobot produk Baterei tombol  
Baterei Sel Tombol CR2032  
Spesifikasi baterei    
Testing Standar(Suhu = 25 ℃)(Fitur Produk)DC 3V

 

Rated voltase kerja    
Range tegangan operasi DC 2.4V-5.0V <15mA
Kisaran saiki operasi ≤5uA  
Arus siyaga <30mAV/wektu  
Ngirim daya ≥15M (Arah sumbu; piranti panampa standar tanpa alangan)  
Jarak peluncuran N/A  
Sudut peluncuran arah ≥8M (arah sumbu 2.5V; ora ana alangan)  
Jarak transmisi undervoltage ≤2mm  
dhuwur free tombol 180(±20g  
Kekuwatan tombol ≥10 yuta kaping  
Tombol mbukak urip 76 cm(Lantai atos/100cm (lantai kayu)  
Tes drop gratis 6 次(Sapisan saben sisih  
Wektu musim gugur gratis arah telung dimensi;amplitudo 1,5 mm;500-3300 kaping / sec  
Tes geter (30 menit) 60 ℃(72h  
Tes panyimpenan suhu dhuwur -20 ℃ (72 jam)  
Tes panyimpenan suhu rendah 40 ℃ asor relatif 90%  
Tes kelembapan konstan    
(KEMASAN

 

Packing: tas PE (PE-LD) 380 PCS / CTN  
Karton    

Desain:

gih2
gih 1
gih3

D009

D009-1
D009-2
D009-3

D011

D011
D011-2
D011-3

D015

D015-2
D015-3
D015-4

DT013AL

DT013AL
DT013AL-2
DT013AL-3

DT013 pink

DT013 pink
DT013pink-2
DT013pink-3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produkkategori