. Mouse udara keyboard 2.4G
page_banner

Mouse udara keyboard 2.4G

Mouse udara keyboard 2.4G

OEM & ODM:

Ikon, logo, kode tombol lan werna tansah bisa disesuaikan.
Fungsi khusus IR utawa RF utawa 2.4G utawa bluetooth…

Aplikasi kanggo pod musik, speaker, audio, pembersih, pembersih, penggemar baldeless lsp…



Detail Produk

Tag produk

2.4G keyboard udara mouse-1
2.4G keyboard udara mouse-2

Operasi pasangan:

Tancepake panrima menyang port USB piranti.

Pencet terus tombol "B" remot, banjur muat rong baterei AAA.

Banjur lampu abang lan biru gantian sumunar, ngeculake tombol "B" lan supaya remot kontrol cedhak karo panrima (ing 10cm).

Lampu biru mati sawise 1-2 detik, nuduhake yen pasangan kasebut sukses.

Sawise pasangan sukses, mouse bisa obah, lan operasi piranti tombol responsif.

Operasi Fungsi Pembelajaran:

Pencet terus "tv"tombol nganti lampu LED abang cepet kelip-kelip banjur ngeculake, LED abang tansah ing, lan remot kontrol lumebu ing negara learning.

Selarasake tabung peluncuran remot kontrol liyane karo tabung peluncuran remot kontrol 2.4G, lan kontrol jarak ing jarak 1-2cm.

Pencet salah siji saka papat tombol sinau ing remot kontrol 2.4G "abang, ijo, kuning lan biru), banjur lampu kilat LED abang.

Banjur penet terus tombol sing pengin disinaoni ing remot kontrol liyane watara sak detik.Ing wektu iki, LED abang ing remot kontrol 2.4G kelip-kelip kaping telu, sing nuduhake yen operasi sinau sukses.

Baleni 3-4 langkah yen sampeyan pengin terus sinau telung tombol liyane saka remot 2.4G.

Yen operasi sinau wis rampung, pencet tombol TV kanggo metu saka status sinau.

Spesifikasi Produk:

Mouse udara keyboard 2.4G (1)

Model: DT-81

werna: ireng

Sistem: Windows ios Android Linux

Sensor: 3-Gyro+3Gsensor

Jumlah kunci: 81

Tipe baterei: 2 * AAA

Jarak kontrol: > 10m

Arus dinamis: <30mA

Arus statis: <40uA

Ukuran: 170*55*19mm

Bobot: 110g

Aplikasi: komputer, pemain Android, set-top box, TV cerdas, proyektor cerdas lan piranti cerdas liyane kanthi sistem operasi, remot kontrol (sawetara TV pinter saka Samsung, Sony, lan LG bisa uga ora kompatibel).Remote kontrol mouse mabur nirkabel Keyboard lan mouse nirkabel, digunakake ing omah, sekolah, lelungan utawa lingkungan kerja liyane.

 

Branding khusus lan karya seni bisa ditambahake menyang kasus remot inframerah (enclosures), overlay tombol lan papan tombol.

Werna kandang remot bisa dipilih supaya cocog karo spesifikasi warna sampeyan.

Mouse udara keyboard 2.4G (4)
Mouse udara keyboard 2.4G (5)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produkkategori