. 2.4G Air Mouse/Somatosensori Remote Control
page_banner

2.4G Air Mouse/Somatosensori Remote Control

2.4G Air Mouse/Somatosensori Remote Control

OEM & ODM:

Ikon, logo, kode tombol lan werna tansah bisa disesuaikan.
Fungsi khusus IR utawa RF utawa 2.4G utawa bluetooth…

Aplikasi kanggo pod musik, speaker, audio, pembersih, pembersih, penggemar baldeless lsp…



Detail Produk

Tag produk

Pengenalan Fungsi:

1. Mouse stereo udara 2.4G

2. 2.4G keyboard nirkabel

3. Teknologi sensing inersia enem sumbu ndhukung game somatosensori

4. Infrared remot kontrol + infrared sinau karo sawetara tombol

5. Kursor siji kunci kunci

6. Ndhukung Android, Windows, Mac OS, Lilux lan sistem operasi liyane

7. Jarak kontrol luwih saka 10M

Fitur:

1. Built-in 6-axis inersia sensor, 360 ° free space pangenalan gerakan lan sensing, kontrol pas lan fleksibel;

2. 2.4G teknologi frekuensi radio nirkabel, bandwidth dhuwur lan stabilitas dhuwur;

3. 1: 1 kontrol somatosensori lan pangenalan gerakan, pengalaman pangguna sing luar biasa;

4. Fungsi input keyboard nirkabel 2.4G;

5. Infrared remot kontrol lan sawetara fungsi learning tombol;

6. Mouse 3D entuk kinerja mouse optik tradisional: resolusi dhuwur (160DPI), kacepetan dhuwur (125 frame per detik), ora ana drift, gerakan piksel tunggal sing terus-terusan, posisi sing tepat lan ngeklik ing gerakan cepet;

7. Plug and play, instalasi tanpa drive, disesuaikan lan dioptimalake kanggo sistem Android, kanthi lengkap nyadari aplikasi interaksi manungsa-komputer sing cerdas, lan nambah pengalaman pangguna;

8. Akurat ngrasakake tumindak sadurunge nyeret, adaptasi kanggo ndhukung macem-macem kontrol fungsi aplikasi trabasan lan game somatosensori;ndhukung kabeh kontrol mouse 2D, lan ndhukung cara kontrol trabasan adhedhasar sadurunge nyeret mouse (mbutuhake dhukungan aplikasi APK);

9. Trep lan intuisi, prasaja kanggo nggunakake lan rampung free nggunakake mode kontrol intuisi, pangguna anyar bisa cepet nggunakake proficiently, lan operasi saka wong tuwa lan bocah-bocah ora alangan;

10. Fungsi swara bisa ditambahake utawa ora.Iku nganti syarat pelanggan.

009b

2,4g-4
2.4g-6
2,4g-5

9931

9931-1
9931-2
9931-3

DT013B

DT013B
DT013B-2
DT013B-3

DT017A

DT017
DT017-2
DT017-3

DT-2092

DT-2092
DT-2092-2
DT-2092-3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produkkategori